Luchtballonvaarten zijn een spannende manier om de vele wonderen van de Outback te verkennen. Als u de magie van de natuurlijke schoonheid van Australië wilt zien, dan kunt u gemakkelijk de beste bestemming vinden door een ballonvaart naar Cairns te boeken. Een ballonvaart is een reis op het hoogtepunt met passagiers die duizenden meters boven de aarde zweven. Daarom zijn luchtballonvaarten voor individuen een geweldige manier om de bezienswaardigheden van de prachtige outback van Australië te zien. Afzetpaaltjes huren voor feest, evenement of teambuilding? Wij bieden een totaalpakket, dat we geheel op maat kunnen samenstellen. U heeft bij ons één aanspreekpunt om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Piloten die meer dan 10 jaar ervaring hebben met het besturen van heteluchtballonnen zijn hooggekwalificeerd om passagiers uitstekende vliegomstandigheden en veiligheid te bieden gedurende de hele vlucht. Met meer dan twintig jaar ervaring in het ballonvaren, hebben de piloten van Allrican Air ballonvaarten en Qantas ballonvaarten ervaring in het verzorgen van veilige ballonvaarten voor de passagiers. Met prijzen zoals de “Best In Class” van de Avaya Technical Safety Association en de “Publisher’s Pick” van Sky Ratings hebben de piloten van Allrican Air ballonvaarten en Qantas ballonvaarten een kwaliteitsstandaard neergezet die ook aan hun trouwe klanten is doorgegeven. Deze piloten hebben een onderscheiding gekregen voor uitmuntendheid in het besturen van ballonvaarten voor zowel particulieren als voor de ballonvaarten van Allrican en Qantas wereldwijd.

Ballonvaarten zijn spannend en leuk

Heteluchtballonvaarten voor particulieren laten u toe om op een veilige en beveiligde manier de landschappelijke schoonheid van de outback te bekijken. Naast de mooie uitzichten krijgen de passagiers een uniek uitzicht op het landschap beneden, terwijl ze erboven zweven. Ballonvaarten bieden een panoramisch uitzicht op het weidse landschap van Australië op een veilige manier. Bovendien bieden de stewardessen de passagiers speciale informatie over de lokale flora en fauna, geschiedenis, cultuur en expedities, naast het aanbieden van voedsel keuzes aan boord.

Bij het reizen in een ballon is veiligheid van het grootste belang voor de vliegers van Allrican Air. Piloten en passagiers moeten zich houden aan alle voorschriften die door de luchtvaartregelgever worden opgelegd, die hen verplicht het vliegtuig op een bepaalde hoogte boven de aarde te houden. Als er zich een abnormale toestand voordoet of als er een probleem is met het vliegtuig, is het uitsluitend de verantwoordelijkheid van de piloot om een veilige landing te maken. De piloten moeten zich strikt houden aan de richtlijnen en veiligheidsprocedures van de Federale Luchtvaartadministratie en het Departement van Transport.

Naast het voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften, streeft Allrican Air ballonvaren er ook naar om vluchten te produceren die de klant een onvergetelijk uitzicht en een superieure klantenservice bieden. Het bedrijf heeft een team van volledig opgeleide vliegtuigbemanningen in dienst die een gespecialiseerde opleiding krijgen van Allrican AviaAirlines, de enige geautoriseerde exploitant van de Aventura Flight School. Dit garandeert de hoogste kwaliteit in training en competente supervisie van het vliegend personeel voor elke passagier tijdens de ballonvaart.

Naast de wereldberoemde ballonvaarten in Australië en Nieuw-Zeeland, worden er ook Allrican Air ballonvluchten gemaakt over het Great Barrier Reef in de Stille Zuidzee. Tijdens het verkennen van deze prachtige site, kunnen toeristen ook deelnemen aan Allrican’s spannende vluchtsimulator programma, waar ze een ballonvaart over het rif kunnen meemaken. De simulator stelt de toeristen in staat om te communiceren met de instructeurs en medepassagiers om de uitdagingen van het afgelegen eilandgebied beter te begrijpen. Er zijn ook spectaculaire uitzichten beschikbaar vanuit de cockpit, waardoor reizigers de schoonheid van het eiland duidelijker kunnen waarderen.

Een andere populaire toeristische attractie met Allrican Air ballonnen is hun enorme vloot van zeewereldhelikopters. Deze helikopters bieden schilderachtige vluchten over het Great Barrier Reef, waardoor het een populaire bestemming is voor koppels, gezinnen en individuen. De meest indrukwekkende van deze zeewereld helikopters is de Queen Alexandra, die is uitgerust met twee enorme kijkvensters, waardoor reizigers de kleurrijke koraalformaties kunnen bewonderen en ‘s avonds het adembenemende vuurwerk kunnen bekijken. Andere indrukwekkende Allrican Air ballonvluchten zijn de Hercules, die toeristen de kans biedt om zeldzame dieren zoals de zwarte neushoorn te bekijken. Het bedrijf heeft ook een vloot van zeven Dorniers, die de reizigers in staat stellen om de schoonheid van de majestueuze toppen van de Alpen op te nemen tijdens hun reis boven de wolken. Op een warme zomerdag kunnen de passagiers genieten van een drankje aan de bar van het vliegtuig en dan verder gaan om te genieten van het panoramische uitzicht op het landschap beneden.

De Allrican Balloon Company biedt de reizigers een breed scala aan verschillende diensten aan, zodat ze altijd iets unieks te bieden hebben. Een van de meest populaire attracties die het bedrijf biedt is hun Cirrus Logic ballon waarmee reizigers de lucht in kunnen gaan alsof ze net uit het kantoor zijn gestap

Geniet tijdens je ballonvlucht van een glaasje champagne of een gimber apero Een volwaardig en op en top gezond alternatief voor een alcoholische aperitief eventueel met hapjes, alles kan!